Belysning skaper stemning

Få hjelp med belysning

Rett belysning ute og inne

Vi hjelper deg med å velge rett belysning innendør og utendørs

Belysning skaper stemning

Få hjelp med belysning

Rett belysning ute og inne

Vi nordmenn er opptatt av lys, spesielt i vinterhalvåret.

Tenk på hva slags lys du trenger.
Skal det lyse opp eller ned?
Hvilken funksjon skal det ha?

En spotskinne eller downlights som følger rommet i for eksempel en «L» eller en «U», avhengig av rommets størrelse, form og møblering, vil gi mulighet til større variasjon enn å «pepre" taket med spotter. Her er det svært viktig med mulighet for dimming. Takbelysingen vil da kunne gi den gode belysningen man ofte trenger, og bidra til stemningsbelysning ved dimming
Lær om belysning

Markedet flommer over av ny teknologi og nye produkter.
Vi hjelper deg å velge i jungelen av lyskilder.

Man kan kjøpe en så fin lampe man bare vil, men hvis den ikke gir det rette lyset, hjelper det lite om den er fin å se på. Da blir man rett og slett ikke fornøyd. Dersom man velger en lampe som gir et behagelig og godt lys, blir man bare enda mer glad i lampen.

Målet vil alltid være å skape en helhetlig stil og opplevelse gjennom hele boligen, blant annet ved å begrense utvalget av downlights og spotter. Uavhengig om man har en stor eller liten bolig, er det fint at teknisk belysning og dekorative lamper utfyller hverandre.

Bruker vi lampene til det de er best til, kan de berike interiøret og skaper vakre kontraster mellom lys og skygge. Kanskje kan man velge ut ett sted, slik som ved en garderobe eller et maleri, der lyset fra spottene løfter helheten, i stedet for å stjele hele showet og overdøve alt annet.

For økt romfølelse trenger du nivå og effekt når du lyssetter arkitektur.

Et hardt lys gir skygger med skarpt definerte kanter. Et mykt lys gir skygger med mer utydelige overganger mellom lys og skygge.

Mens vi gjerne velger varmere lys til stua, krever et kjøkken ofte kjøligere og klarere lys. Det er imidlertid fint å tenke på muligheter for variasjon, for selv om kjøkkenet er et arbeidsrom er det også mye hygge forbundet med rommet. Det er her vi lager mat, men det er også her vi spiser hyggelige middager, skravler over en kopp kaffe og barna gjør lekser.

Utebelysning

Utebelysning er funksjonell, stemningsfull og gir trygghet.

Utebelysning sørger for at oppkjørselen blir godt synlig, at du ser gangstien til ytterdøren og kan finne nøkkelhullet for å låse opp. En sensommerkveld kan du bli sittende ute lenge med en bra bok eller drikke et glass vin med venner, og se dem i øynene mens dere snakker.

Med den riktige utebelysningen får du større glede av hagen eller uteplassen, også innenfra.

Ta kontakt for å få hjelp

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ring 64 93 63 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kopirett © Elektroidé AS