Smarthus

Markedets mest komplette styresystem for smarte hus!

Konseptet Smarthus er med sin moderne og gjennomprøvde teknikk et brukervennlig og fleksibelt system som kan styre alle funksjoner som:

  • Lysstyring
  • Varmestyring
  • Brannalarm
  • Innbruddsalarm
  • Deteksjon av vannlekkasje
  • Komfyrvakt
  • Ventilasjon
  • Solavskjerming
  • Vanningsanlegg
Styr hjemmet fra mobilen

Komfort

Når du installerer en smarthusløsning i din enebolig, leilighet eller hytte, installerer du samtidig komfort i hverdagen. Inne- og utebelysning, varme, ventilasjon, alarmer og elektriske apparater kan programmeres slik at det fungerer nettopp etter ditt behov. Mulighetene er mange - valget er ditt. Begrensningen er kun din egen fantasi!

Kontroll

Du behøver ikke gå gjennom hele huset for å sjekke om vinduer og dører er lukket før du forlater boligen. På et et panel, nettbrett eller telefon kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at alle elektriske apparater og lys er avslått.

Fleksibilitet

Smarthus passer like godt til en enkel hytte som til en stor og luksuriøs enebolig. Systemet er en av de mest fleksible løsningene på markedet. Man kan på en enkel måte kombinere trådløse løsninger og 2-leder busskommunikasjon. Dette gjør systemene like godt egnet til nybygg som rehabilitering.

Funksjoner og komponenter til en grunninstallasjon velges i samarbeid med din elektroinstallatør. Systemet kan enkelt bygges ut med nye funksjoner etter behov og livssituasjon. Smart-House kan programmeres med en PC, og du kan selv styre det via internett og mobiltelefon. En Smart-House installasjon øker verdien på boligen.

Sikkerhet

Smarthus gir deg alarm for vannlekkasje, innbrudd og brann. Du varsles gjennom sirenen i boligen og melding til mobiltelefon, og får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg. Vannlekkasje stoppes automatisk, og alt lys slås på ved brann- eller innbruddsalarm.

Mørke områder rundt boligen opplyses automatisk hvis noen kommer inn på eiendommen, og det automatiske belysningssystemet aktiveres når ingen er hjemme.

Brukervennlighet

Med trådløse brytere er du ikke låst i installasjonen, og kan på en enkel måte flytte bryterne etter behov. Ved å anvende bevegelsessensorer kombinert med lysbrytere kan du styre lys manuelt eller automatisk.

Med en trådløs fjernkontroll kan du styre en hvilken som helst funksjon i hjemmet ditt.

ENØK

Det er både miljøvennlig og økonomisk å installere et styresystem for lys, varme og andre elektriske installasjoner. Med funksjon for dag- og nattstilling, senker Smart-House temperaturen når familien er borte fra boligen eller ligger og sover. Med enkle ENØK-tiltak kan du i en normal installasjon kan du spare inntil 30% av ditt totale strømforbruk.

Ta kontakt i dag

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ring 64 93 63 60 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kopirett © Elektroidé AS