Komfort

Når du installerer en smarthusløsning i din enebolig, leilighet eller hytte, installerer du samtidig komfort i hverdagen. Inne- og utebelysning, varme, ventilasjon, alarmer og elektriske apparater kan programmeres slik at det fungerer nettopp etter ditt behov. Mulighetene er mange - valget er ditt. Begrensningen er kun din egen fantasi!

Kontroll

Du behøver ikke gå gjennom hele huset for å sjekke om vinduer og dører er lukket før du forlater boligen. På et kontrollpanel kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at alle elektriske apparater og lys er avslått.

Fleksibilitet

Smarthus passer like godt til en enkel hytte som til en stor og luksuriøs enebolig. Systemet er en av de mest fleksible løsningene på markedet. Man kan på en enkel måte kombinere trådløse løsninger og 2-leder busskommunikasjon. Dette gjør systemet like godt egnet til nybygg som rehabilitering.

Funksjoner og komponenter til en grunninstallasjon velges i samarbeid med din elektroinstallatør. Systemet kan enkelt bygges ut med nye funksjoner etter behov og livssituasjon. Smart-House kan programmeres med en PC, og du kan selv styre det via internett og mobiltelefon. En Smart-House installasjon øker verdien på boligen.

ENØK

Det er både miljøvennlig og økonomisk å installere et styresystem for lys, varme og andre elektriske installasjoner. Med funksjon for dag- og nattstilling, senker Smart-House temperaturen når familien er borte fra boligen eller ligger og sover. Med enkle ENØK-tiltak kan du i en normal installasjon kan du spare inntil 30% av ditt totale strømforbruk.

Råd for ditt elektriske anlegg

Ikke bruk hele helgen på å få varm hytte